Bizonul Mexican se coace cu cremă de Cilantro-Lime

Bizonul Mexican se coace cu cremă de Cilantro-Lime
Bizonul Mexican se coace cu cremă de Cilantro-Lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați paste penne, conserve de roșii, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Coaceți carnea de vită mexicană cu cremă de Cilantro-Lime, Orez De Tei Cilantro În Stil Mexican, și Salată mexicană tocată cu sos de Cilantro de tei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Între timp, gătiți bizonul măcinat și usturoiul la foc mediu într-o tigaie mare până când carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon La SolBizon La Sol
UsturoiUsturoi
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți grăsimea.
4
Amestecați pastele fierte în bizonul măcinat fiert, scurs în tigaie. Se amestecă fasolea, roșiile nedrenate, salsa, oregano, chimen și praf de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Paste FiertePaste Fierte
Bizon La SolBizon La Sol
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
FasoleFasole
ChimenChimen
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați amestecul într-un vas de copt sau caserolă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când este încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se presară cu chipsuri de tortilla (dacă se utilizează) și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
BrânzăBrânză
8
Coaceți, neacoperit, timp de încă 5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se presară cu 1 lingură de ceapă verde și se servește cu cremă de Cilantro-Lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CremăCremă
VarVar
1
Combinați smântâna, cele 3 linguri de ceapă verde, cilantro și coaja de tei într-un bol mic. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SmântânăSmântână
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista