Bizonul Mexican se coace cu cremă de Cilantro-Lime

Bizonul Mexican se coace cu cremă de Cilantro-Lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați paste penne, conserve de roșii, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Coaceți carnea de vită mexicană cu cremă de Cilantro-Lime, Orez De Tei Cilantro În Stil Mexican, și Salată mexicană tocată cu sos de Cilantro de tei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți. Acoperiți și păstrați cald.
Între timp, gătiți bizonul măcinat și usturoiul la foc mediu într-o tigaie mare până când carnea se rumeneste.
Amestecați pastele fierte în bizonul măcinat fiert, scurs în tigaie. Se amestecă fasolea, roșiile nedrenate, salsa, oregano, chimen și praf de chili.
Transferați amestecul într-un vas de copt sau caserolă de 2 litri.
Coaceți, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când este încălzit.
Se presară cu chipsuri de tortilla (dacă se utilizează) și brânză.
Coaceți, neacoperit, timp de încă 5 minute sau până când brânza este topită.
Se presară cu 1 lingură de ceapă verde și se servește cu cremă de Cilantro-Lime.
Combinați smântâna, cele 3 linguri de ceapă verde, cilantro și coaja de tei într-un bol mic. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.