Bistro pui și ardei
Bistro pui și ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 379 calorii, 43G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi d, cimbru, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Bistro Anghinare Pui, Bistro Friptură De Pui, și Bistro Pui Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime și aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de piper, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 20 de minute. Cojiți și tăiați în fâșii (1/2 inci); deoparte.
Combinați sarea și usturoiul pe o tăietură; se toacă până când amestecul devine o pastă grosieră. Frecați amestecul de usturoi peste pui.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 5 minute sau pana cand sunt aurii, rotind o data.
Adăugați șobolani; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Adăugați bulion, curry, cimbru și fenicul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Adăugați ardei; gatiti 2 minute sau pana cand puiul este gata.
Încălziți piureul de cartofi conform instrucțiunilor pachetului.
Serviți cartofii cu amestec de pui și piper.