Bisque De Cartofi-Praz
Nevoie de un fel principal fără gluten, primar și vegetarian? Bisque de cartofi-praz ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 534 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 5.3 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână praz, conserve de roșii, usturoi prăjit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bisque De Cartofi-Praz, Praz Ceapa Bisque, și Praz Fiert Și Bacon Bisque.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare sau oală de supă, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați prazul și usturoiul; sotati aproximativ 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați bulionul de pui, cartofii congelați și roșiile. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute. Lucrând în loturi, supă de piure într-un blender, umplând blenderul doar pe jumătate plin pentru fiecare lot. (Supa poate fi păstrată la frigider până la două zile în acest moment.)
Întoarceți supa la tigaie. Se amestecă smântâna și se încălzește la foc mic. Condimentează după gust cu sare și piper.
Garnisiți porții cu smântână și scallions tocate.