Bisque de anghinare cu Gremolata de pătrunjel-lămâie
Anghinare Bisque cu gremolata patrunjel-lamaie ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 167 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați gremolata de pătrunjel-lămâie, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Inimi de anghinare în sos de lămâie-pătrunjel, Inimi de anghinare în sos de lămâie-pătrunjel, și Inimi de anghinare sotate în sos de pătrunjel-lămâie.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare, topiți untul.
Adăugați ceapa și amestecați des până devin aurii, 7 până la 10 minute.
Adăugați făină și amestecați pentru a acoperi ceapa.
Adăugați bulion, inimi de anghinare și tarhon; se amestecă până când amestecul fierbe și se îngroașă, 15 până la 20 de minute.
Într-un blender, care deține capacul în jos cu un prosop, amestec vârtej în loturi pana se omogenizeaza; se toarnă într-un castron mare.
Puneți supa în tigaie și amestecați la foc mic până când este fierbinte. Se toarnă în boluri și se ornează cu linguri de frișcă și Gremolata de pătrunjel-lămâie.
Se adaugă sare și piper după gust.