Bison Burger Panini Se Topesc

Bison Burger Panini Se Topesc
Bison Burger Panini topi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 477 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de rulouri sandwich, bizon măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, Ranch Bison Burger, și Panini Topiți Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ușor bizonul măcinat cu pătrunjel, 2 linguri de jeleu de ardei iute și sare. Formați amestecul în 4 paturi egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon La SolBizon La Sol
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Încălziți o presă de panini ușor unsă sau o tigaie la grătar la foc mediu și gătiți burgerii, presându-i ușor (dacă folosiți o tigaie la grătar, întoarceți-i la jumătate) aproximativ 2-3 minute. (Folosiți un termometru pentru carne pentru a verifica dacă burgerii au ajuns la 160.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Panini PressPanini Press
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
3
Transferați pe o farfurie.
4
Așezați burgeri pe părțile inferioare ale chiflelor și întindeți fiecare cu 1 lingură de jeleu de ardei iute. Se acoperă cu ceapă și o felie de brânză. Se acoperă cu cealaltă jumătate de chiflă și se pune din nou pe Panini press sau grill pan cu un capac greu deasupra. Apăsați aproximativ 3 minute în total (întorcându-vă la jumătate dacă folosiți o tigaie pentru grătar) pentru mediu sau până când pâinea se rumeneste și burgerul este gătit la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriiamerican
Revista