Biscuiții lui Johnny
Biscuiții lui Johnny ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 9 porții cu 221 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână scurtare, făină, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Johnny Marzetti al IV-lea, Johnny Marzetti, și Mama lui Johnny tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F (245 grade C). Pulverizați o tigaie din fontă de 10 1/2 inch cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mediu, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și zahărul.
Tăiați scurtarea și untul înmuiat cu o furculiță până când bucățile sunt de mărimea mazărelor. Se amestecă ușor laptele de unt până se încorporează toată făina; nu se amestecă prea mult. Aluatul trebuie să fie foarte umed. Dacă nu, adăugați mai mult zară pentru a obține o consistență neglijentă.
Lăsați să stea 2 până la 3 minute.
Așezați făina universală într-un castron. Pulverizați o lingură de înghețată sau o lingură mare cu spray de legume și scoateți aluatul. Aruncați fiecare biscuit pe rând în făină. Folosind mâinile bine făinoase, ridicați fiecare bucată și treceți ușor din mână în mână pentru a scutura excesul de făină și formați-o într-o rundă moale.
Așezați biscuiții ușor în tigaie din fontă. Ei vor fi o potrivire strânsă. Nu zdrobiți biscuiții!
Ungeți ușor cu unt topit.
Coaceți la 475 grade F (245 grade C) timp de 16 până la 18 minute. Se răcește înainte de servire.