Biscuiți vegani și fără Gluten cu mere și ovăz

Biscuiții vegani și fără gluten cu mere și ovăz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 683 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 165 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de iaurt de soia, făină de ovăz, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Cizmar de cireșe și caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Biscuiți Fără Gluten Și Vegani, Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), și Cartofi dulci Chipotle la cuptor și dovlecei (vegani, fără gluten) cu muștar picant de miere de casă (fără gluten cu opțiune vegană) pentru rețete similare.