Biscuiți Umpluți Cu Piure De Cartofi
Nevoie de o garnitură fără gluten? Biscuiții încărcați cu piure de cartofi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, brânză monterey jack, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ biscuiți umpluți cu piure de cartofi încărcați, Supă De Piure De Cartofi Încărcată, și Supă De Piure De Cartofi Încărcată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți ușor sau pulverizați fundul și partea laterală a tăvii rotunde de tort de 9 inci.
Într-un castron mare, amestecați amestecul original Bisquick, laptele, 1/2 cană de slănină mărunțită, 1/4 cană de ceapă verde și pudra de usturoi până se formează un aluat moale neted.
Pe suprafața ușor stropite cu amestec Bisquick, pat Aluat 1/2 inch grosime. Folosiți tăietor rotund de biscuiți pentru a tăia aluatul în biscuiți de 16 (3 inci).
Pe 8 dintre biscuiți, puneți o lingură grămadă de piure de cartofi și o lingură de slănină mărunțită pe centre (este posibil să nu folosiți toți cartofii). Se acoperă cu un alt biscuit; ciupiți marginile pentru a sigila.
Transferați în tigaia pentru tort. Aranjați biscuiții uniform în tigaie, cu 1 biscuit în centru și 7 înconjurându-l.
Presărați blaturile și părțile laterale ale biscuiților cu 3/4 cană de brânză Cheddar mărunțită.
Coaceți biscuiții aproximativ 20 de minute sau până când se rumenesc deasupra și scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Presărați restul de 1/4 cană de brânză Cheddar și brânza mozzarella deasupra biscuiților.
Coaceți aproximativ 5 minute mai mult sau până când brânza este topită. Se acoperă cu ceapa verde rămasă și slănina mărunțită.