Biscuiți Tradiționali Cu Stafide
Biscuiții tradiționali de stafide ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 304 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, stafide, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Stafide, Biscuiți Cu Stafide, și Biscuiți Cu Stafide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Cerneti impreuna faina si praful de copt. Într-un castron separat, bateți untul până la crem.
Adăugați 1/4 cană de zahăr, bătând până devine palid și pufos.
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, apoi adăugați amestecul de făină și laptele de unt.
Presărați stafidele peste aluat și pliați-le ușor. Folosind o lingură de înghețată, așezați movile de aluat pe o foaie de copt și presărați cu zahărul rămas.
Coaceți timp de 20 de minute.
Serviți biscuiții calzi, cu unt înmuiat și conserve.