Biscuiți Simpli
Scones Simple ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 309 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o masă de dimineață. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ou, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Biscuiți Simpli Cu Ciocolată, Biscuiți Simpli Pentru Tort De Morcovi, și Scones simple uscate de cireșe și portocale.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Într-un castron mediu, amestecați făina, 1/3 cană zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Radeți untul în amestec de făină pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie; folosiți degetele pentru a lucra în unt (amestecul ar trebui să semene cu făina grosieră), apoi amestecați stafidele.
Într-un castron mic, bateți smântâna și oul până se omogenizează.
Folosind o furculiță, amestecați amestecul de smântână în amestecul de făină până se formează aglomerări mari de aluat. Folosiți-vă mâinile pentru a apăsa aluatul pe bol într-o bilă. (Aluatul va fi lipicios pe alocuri și s-ar putea să nu pară suficient lichid la început, dar pe măsură ce apăsați, aluatul se va uni.)
Așezați pe o suprafață ușor făinată și bateți într - un cerc de 7 până la 8 inci cu grosimea de aproximativ 3/4 inci.
Se presară cu restul de 1 linguriță. de zahăr. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia în 8 triunghiuri; așezați pe o foaie de biscuiți (de preferință căptușită cu hârtie pergament), la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 15 până la 17 minute. Se răcește 5 minute și se servește cald sau la temperatura camerei.