Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați biscuiții savuroși cu afine și nuci. Această rețetă face 15 porții cu 199 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare fulgioasă, afine, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Biscuiți Cu Picături Sărate, Biscuiți Cu Brânză Cremă Savuroasă, și Biscuiți de cină Quick N' Savory.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 și poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului. Într-un castron mare de mică adâncime, bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Sare Fină
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați untul răcit și folosiți un blender de patiserie sau 2 cuțite pentru a tăia untul în făină până când are dimensiunea mazării. Se amestecă șalotă, afine, nuci și piper. Se amestecă laptele de unt doar până când aluatul este umezit. Praf ușor o suprafață de lucru cu făină. Întoarceți aluatul pe suprafață și frământați de 2 sau 3 ori, doar până se reunește. Bateți aluatul într-un disc gros de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Frișcă Suplimentară Groasă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Folosind un tăietor rotund de prăjituri cu făină de 2 1/4 inci, ștampilați rundele de biscuiți cât mai strâns posibil. Adunați resturile și frământați-le împreună de 2 sau 3 ori, apoi aplatizați aluatul și ștampilați mai multe runde de biscuiți. Bateți resturile rămase împreună și apăsați-le ușor într-un biscuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Rulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
4
Transferați biscuiții pe o foaie mare de copt și periați blaturile cu untul topit. Presărați ușor biscuiții cu câteva boabe de sare fulgioasă și răciți până la fermitate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți biscuiții timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați biscuiții să se răcească ușor pe foaia de copt înainte de servire.