Biscuiți Pufoși Din Lapte Bătut

Biscuiții pufoși din lapte de unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă servește 20. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zară, făină de grâu auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Biscuiți Pufoși Din Lapte Bătut, Biscuiți Pufoși Cu Lapte Bătut, și Metoda de amestecare a biscuiților și cei mai buni biscuiți pufoși din zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente până se omogenizează bine.
Tăiați untul scurtat și răcit cu un blender de patiserie sau o furculiță până se sfărâmă.
Adăugați zară, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată; se presară cu 1/2 cană de făină auto-crescătoare. Frământați de 20 până la 25 de ori, adăugând până la 1/2 cană de făină suplimentară până când aluatul este neted și elastic la atingere.
Bateți aluatul într-un cerc gros de 3/4 inci (aproximativ 8 1/2 inci rotund).
Tăiați aluatul cu un tăietor rotund de 2 inci bine înfăinat, făcând 12 biscuiți.
Așezați pe foi de copt unsuroase. Frământați aluatul rămas împreună de 3 sau 4 ori; repetați procedura, făcând încă 6 biscuiți. Ungeți ușor blaturile cu unt topit.
Coaceți la 500 timp de 9 până la 11 minute sau până devin aurii.
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit făină de grâu moale cu crin alb.
Biscuiți cu rozmarin: se amestecă 2 până la 3 lingurițe. rozmarin proaspăt tocat în ingrediente uscate. Procedați conform instrucțiunilor.
Biscuiți cu parmezan-piper: se amestecă 1/2 cană (2 oz.) parmezan ras și 2 lingurițe. piper măcinat grosier în ingrediente uscate. (Va fi necesară mai puțină făină în timpul frământării.) Procedați conform instrucțiunilor.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.