Biscuiți pentru ton și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prăjiturile Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta). Această rețetă face 6 porții cu 552 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, ouă, maghiran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rum și Ricotta blinele: Fritelle di Ricottan e Rhum, Ricotta Blinele, și Ricotta Blinele.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de paste, aduceți la fierbere 8 litri de apă.
Adăugați cartofii și gătiți până când sunt ușor străpunși cu vârful unui cuțit, aproximativ 25 de minute.
Scurgeți, coajați și, în timp ce este încă cald, treceți cartofii printr-o moară de alimente.
Așezați într-un castron mare și adăugați imediat tonul, ricotta, maghiranul și sarea și piperul după gust.
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați bine pentru a combina. Folosind linguri, formați amestecul în bile de dimensiuni ale mingii de golf și așezați-le pe o tavă de foi.
Într-o tigaie mare, cu fund greu, încălziți uleiul până aproape de fumat. În timp ce uleiul se încălzește, Așezați făina pe o farfurie, albușurile de ou într-un bol puțin adânc și firimiturile de pâine pe o farfurie. Dragați bilele mai întâi în făină, apoi albușurile, apoi firimiturile de pâine și prăjiți în uleiul de măsline până se rumenesc pe toate părțile.
Scoateți bilele din tigaie cu o lingură pliată și lăsați să se scurgă pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.