Biscuiți Mexicani Cu Ciocolată Caldă

Biscuiți Mexicani Cu Ciocolată Caldă
Reteta Mexican cookie-uri de ciocolată caldă este gata în aproximativ 17 minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1420 calorii. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, pudră de chile, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Biscuiți Mexicani Cu Ciocolată Scurtă - Ciocolată Înmuiată, Biscuiți Mexicani Cu Ciocolată Caldă, și Biscuiți Mexicani Cu Ciocolată Caldă.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții3
Scor De Sănătate11
Revista