Biscuiți lipicioși cu fulgi de ovăz, Pecan și curmale

Biscuiți lipicioși cu fulgi de ovăz, Pecan și curmale
Fulgi de ovăz, nuci Pecan, și data lipicios biscuiti ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 476 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, curmale medjool, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz Pecan Și Curmale, Mere Coapte Umplute Cu Scorțișoară Data Pecan Fulgi De Ovăz, și Budincă De Curmale Lipicioasă.

Instrucțiuni

1
Poziționați rackin centrul cuptorului; preîncălziți la 375 km.F. Spray10-inch-diametru tort pan cu 2-inch-highsides cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Combinați1 / 2 cană zahăr brun, unt și sirop de porumbîn cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți peste căldură medie până când zahărul se dizolvă și siropul clocotește la margini, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc.
5
Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Întindeți siropul uniform în tigaia pregătită.Aranjați pecanele, rotunjite în jos, încercuri neconcentrice în sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se amestecă 1/3 cană zahăr, curmale și scorțișoară într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Bateți primele 5 ingrediente încastron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați untul tăiat cubulețe. Frecați cusfaturile degetelor până se formează o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Adăugați 3 / 4cup zară și aruncați, folosind furculița, până când se formează aglomerări umede, adăugând mai multe linguri de zară dacă aluatul este uscat. Gatherdough în minge; aplatiza în dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
4
Rulați aluatul pe pergament făinathârtie la dreptunghi de 16x8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Periați cu2 linguri unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Sprinkleevenly cu amestec de date; apăsați pentru a adera.Începând de la 1 latură lungă și folosind ajutorul parchmentas, rulați stilul jelly-roll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
DateDate
RolaRola
7
Tăiați aluatul transversal în 8 bucăți egale.
8
Așezați 1 bucată, tăiată cu fața în jos, în centrul tigaiei;aranjați restul de 7 bucăți în jurul centrului.Apăsați fiecare pentru a aplatiza ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Periați blaturile cu 1 lingură de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
10
Coaceți biscuiții până când testerul introdus în aluat iese curat și siropul clocotește gros, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți biscuiții din cuptor și lăsați să stea 1minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Așezați platoul peste tigaie. Folosind ovenmitts, țineți tigaia și platoul împreună și inversați. Ridicați tigaia; răzuiți siropul rămas în tigaie peste biscuiți. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista