Biscuiți lipicioși cu fulgi de ovăz, Pecan și curmale
Fulgi de ovăz, nuci Pecan, și data lipicios biscuiti ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 476 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, curmale medjool, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz Pecan Și Curmale, Mere Coapte Umplute Cu Scorțișoară Data Pecan Fulgi De Ovăz, și Budincă De Curmale Lipicioasă.
Instrucțiuni
1
Poziționați rackin centrul cuptorului; preîncălziți la 375 km.F. Spray10-inch-diametru tort pan cu 2-inch-highsides cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Combinați1 / 2 cană zahăr brun, unt și sirop de porumbîn cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți peste căldură medie până când zahărul se dizolvă și siropul clocotește la margini, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se ia de pe foc.
5
Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Întindeți siropul uniform în tigaia pregătită.Aranjați pecanele, rotunjite în jos, încercuri neconcentrice în sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se amestecă 1/3 cană zahăr, curmale și scorțișoară într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Bateți primele 5 ingrediente încastron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați untul tăiat cubulețe. Frecați cusfaturile degetelor până se formează o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Condimente Uscate Freca
3
Adăugați 3 / 4cup zară și aruncați, folosind furculița, până când se formează aglomerări umede, adăugând mai multe linguri de zară dacă aluatul este uscat. Gatherdough în minge; aplatiza în dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Aluat
4
Rulați aluatul pe pergament făinathârtie la dreptunghi de 16x8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Periați cu2 linguri unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Sprinkleevenly cu amestec de date; apăsați pentru a adera.Începând de la 1 latură lungă și folosind ajutorul parchmentas, rulați stilul jelly-roll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Date
Rola
7
Tăiați aluatul transversal în 8 bucăți egale.
8
Așezați 1 bucată, tăiată cu fața în jos, în centrul tigaiei;aranjați restul de 7 bucăți în jurul centrului.Apăsați fiecare pentru a aplatiza ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Periați blaturile cu 1 lingură de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
10
Coaceți biscuiții până când testerul introdus în aluat iese curat și siropul clocotește gros, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți biscuiții din cuptor și lăsați să stea 1minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Așezați platoul peste tigaie. Folosind ovenmitts, țineți tigaia și platoul împreună și inversați. Ridicați tigaia; răzuiți siropul rămas în tigaie peste biscuiți. Se răcește cel puțin 30 de minute.