Biscuiți Linzer Cu Smântână Fără Zahăr
Cookie-urile Linzer cu smântână fără zahăr sunt un vegetarian rețetă cu 40 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, conserve de zmeură, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 96 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Rețete similare includ Biscuiți Cu Zahăr Fără Smântână Fără Gluten, Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), și Cele Mai Bune Fursecuri Cu Zahăr Din Smântână.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de amestecare , smântână împreună unt și zahăr substitut cu un mixer electric. Adăugați treptat oul și vanilia în timp ce amestecați. Cernem împreună făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă cu mâna. La final, amestecați smântâna și migdalele măcinate. Împărțiți aluatul în jumătate și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Pe o suprafață bine făinată, întindeți fiecare jumătate din aluat la o grosime de 1/8 inch.
Tăiați cookie-urile folosind un tăietor rotund de 2 inci. Folosind un tăietor de prăjituri în formă de stea sau inimă de 3/4 inch, tăiați centrul din jumătate din toate rundele.
Așezați fursecurile la o distanță de 1 inch pe o foaie de fursecuri unsuroasă și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 6 până la 8 minute.
Scoateți cookie-urile din foaia de cookie și răciți-le pe un suport de sârmă.
Pentru a asambla: amestecați fructele tartinabile până la fructe, astfel încât să fie netede. Puneți 1/2 linguriță de fructe pe fiecare dintre fursecuri fără găuri. Setați un cookie cu o gaură deasupra stratului de fructe. Bucurați-vă!