Biscuiți irlandezi de Cheddar cu carne de vită cornată și salată de mere
Reteta irlandez Cheddar Scones cu carne de vită Corned și mere Slaw ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 40 minute. O porție conține 166 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 35 și costă 45 de cenți pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut această masă de dimineață. Dacă aveți mere granny smith, scallions, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept de vită de porumb savuros + pâine prăjită franceză de Cheddar irlandez cu șuncă Pesto Slaw, Latke Corned Sandwich de vită cu mere și smântână Slaw, și Carne de vită și varză cornată din canalul irlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea în vasul unui robot de bucătărie și pulsați o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați untul uniform deasupra. Puls, puls, puls - în explozii de 1 secundă - până când amestecul arată ca brânză parmezană rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Adăugați 1 1/2 căni de Cheddar și puls, puls, puls, în timp ce stropiți încet în cremă, până când aluatul începe să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Formați aluatul într-un disc și transferați-l într-un spațiu de lucru înflorit. Rotiți ușor aluatul cu un știft de rulare într-un dreptunghi gros de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Tăiați 35 de bucăți de aluat, folosind o matriță inelară cu diametrul de 1 inch și transferați-o într-o tigaie căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți, întorcând tigaia la jumătate, până se rumenesc și se fierbe, 14 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
8
Lasă să se răcească.
9
Între timp, combinați oțetul de malț și merele într-un bol mediu de amestecare. Amestecați creme fraiche, scallions și Cheddar rămas și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Oțet De Malț
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
10
Când sconele sunt suficient de reci pentru a le manipula, înjumătățiți-le ecuatorial.
11
Așezați 1 felie de carne de vită cornată pe jumătatea inferioară a biscuiții și acoperiți cu mărul, brânza și scallions, urmate de jumătatea superioară a biscuiților. Repetați până când toate sconele sunt umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier