Biscuiți Gullah
Biscuiții Gullah sunt un vegetarian garnitură. O porție conține 162 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, unt, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gullah Rice, Biscuiți nebuni-biscuiții sunt gustoși atunci când sunt făcuți de la zero, acești biscuiți sunt atât de buni încât vei fi nebun pentru ei, și Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Selectați tava de copt determinând dacă se dorește un exterior moale sau clar. Pentru un exterior moale, selectați o tigaie de tort de 8 sau 9 inci, o tigaie pentru pizza sau o tigaie rezistentă la cuptor, unde biscuiții se vor cuibări împreună, creând exteriorul moale în timpul coacerii. Pentru un exterior crocant, selectați o foaie de copt sau o altă tigaie în care biscuiții pot fi așezați mai larg, permițând aerului să circule și creând un exterior mai crocant și periați tigaia cu unt.
Furculiță-Cerneți sau bateți 2 căni de făină, praf de copt și sare într-un castron mare, de preferință mai lat decât este adânc, și puneți deoparte restul de 1/4 cană de făină. Îndoiți uleiul de gătit.
Faceți o scobitură adâncă în centrul făinii cu dosul mâinii. Bateți ușor ouăle cu 1 cană de lapte de unt, rezervând restul de 1/4 cană și turnați în gol. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc sau o lingură mare de metal, folosind mișcări circulare largi pentru a trage rapid făina în lichid.
Se amestecă doar până când ingredientele uscate sunt umezite și aluatul lipicios începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului. Dacă rămâne puțină făină pe fundul și părțile laterale ale bolului, amestecați 1 până la 4 linguri de lapte de unt rezervat, suficient pentru a încorpora făina rămasă în aluatul umed și umed. Dacă aluatul este prea umed, folosiți mai multă făină la modelare.
Presărați ușor o scândură sau altă suprafață curată folosind o parte din făina rezervată. Întoarceți aluatul pe tablă și presărați ușor blatul cu făină. Cu mâinile făinoase, împăturiți aluatul în jumătate și scoateți aluatul într - o rundă groasă de 1/3 până la 1/2 inch, folosind puțină făină suplimentară numai dacă este necesar. Făinați din nou dacă este necesar și împăturiți aluatul în jumătate de secundă. Dacă aluatul este încă aglomerat, bateți și pliați a treia oară. Scoateți aluatul într-o rundă groasă de 1/2 inch pentru un biscuit normal, grosime de 3/4 inch pentru un biscuit înalt și grosime de 1 inch pentru un biscuit uriaș.
Îndepărtați orice făină vizibilă de sus. Pentru fiecare biscuit, înmuiați un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inci pe făina rezervată și tăiați biscuiții, începând cu marginea exterioară și tăind foarte aproape unul de celălalt, având grijă să nu răsuciți tăietorul. Resturile pot fi combinate pentru a face biscuiți suplimentari, deși aceste resturi fac biscuiți mai duri.
Folosind o spatulă metalică, dacă este necesar, mutați biscuiții în tigaie sau foaie de copt.
Coaceți biscuiții pe raftul superior al cuptorului pentru un total de 20 până la 25 de minute, în funcție de grosime, până se rumenesc ușor. După 10 minute, rotiți tigaia în cuptor, astfel încât partea din față a tigaiei să fie acum întoarsă spre spate și verificați dacă fundul se rumeneste prea repede. Dacă da, glisați o altă tigaie dedesubt pentru a adăuga izolație și a întârzia rumenirea. Continuați să coaceți încă 10 până la 15 minute până când biscuiții devin maro auriu deschis. Când biscuiții sunt gata, scoateți-i din cuptor și periați ușor blaturile cu unt. Întoarceți biscuiții cu capul în jos pe o farfurie pentru a se răci ușor.
Se servește fierbinte, cu partea dreaptă în sus.