Biscuiți Fără Gluten Cu Granola De Afine
Cranberry Granola fără Gluten cookie-urile ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 202 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de zahăr brun, vanilie, cranapple crunch granola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Batoane De Granola Fără Gluten De Merișoare De Nuc, Baton de granola cu unt de migdale moale și masticabil fără Gluten PLUS un cadou de fulgi de ovăz Chex fără Gluten, și Biscuiți Cu Afine Cu Ciocolată Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente (sos de mere neîndulcit prin ulei vegetal) și setați aside.In un castron separat, combinați ingredientele rămase, cu excepția afinelor.
Adăugați amestecul de mere în amestecul de granola până se combină. Apoi amestecați afinele.Aruncați fursecurile pe o foaie de copt cu o lingură.
Se coace la 375 euro F timp de 6-8 minute sau ușor ferm și ușor rumenit în jurul marginilor.
Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt câteva minute pentru o îndepărtare mai ușoară.
Scoateți și răciți complet. Atunci bucură-te!Păstrați cookie-urile răcite într-un recipient sigilat în frigider.