Biscuiți Energetici Cu Fulgi De Ovăz

Biscuiți Energetici Cu Fulgi De Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile energizante din fulgi de ovăz. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 295 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ovăz, margarină fără lactate, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cookie-uri energetice cu fulgi de ovăz pentru zilele în mișcare, Fursecuri Crocante, Consistente Cu Fulgi De Ovăz, și Biscuiți Crocanți Cu Fulgi De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună făinurile, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron și puneți-le deoparte.Cremă împreună margarina și zaharurile până când sunt ușoare și pufoase.Bateți ouăle și vanilia, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr și bateți doar până se combină.Apoi amestecați ovăzul, stafidele, semințele de floarea soarelui și nuca de cocos doar până se combină.Puneți măsuri de aluat de 1/4 cană pe foi de copt (îmi folosesc lingura de înghețată) la aproximativ 1 1/2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți până când sunt maronii aurii și moi la atingere aproximativ 18 rotind foile de prăjituri la jumătatea drumului.Se răcește 5 minute pe foile de cookie și apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții18
Scor De Sănătate4
Revista