Biscuiți Din Sud
Biscuiții din sud ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 171 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 15 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți la îndemână scurtare, sare kosher, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Din Sud, Biscuiți De Șuncă Din Sud, și Biscuiți Gal De Sud.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Bateți împreună făina de 12 uncii, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea kosher într-un bol mare de amestecare. Folosind vârful degetelor, frecați untul și scurtați-l în mărfurile uscate până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Faceți o fântână în mijlocul acestui amestec și turnați laptele de unt. Se amestecă cu o lingură mare până când aluatul se reunește. Apoi frământați în castron până când toată făina a fost preluată.
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată, apoi începeți să pliați aluatul pe sine, frământând ușor timp de 30 de secunde sau până când aluatul este moale și neted. Apăsați aluatul într-o rundă groasă de 1 inch. Folosind un tăietor rotund de 3 inci, tăiați biscuiții, fiind sigur că împingeți tăietorul drept în jos prin aluat până la suprafața de lucru înainte de a răsuci pentru a "punch" biscuitul. Faceți tăieturile cât mai aproape posibil pentru a limita deșeurile.
Așezați biscuiții pe o tigaie cu jumătate de foaie, astfel încât abia să se atingă. Reroll orice resturi și pumn cât mai multe biscuiți posibil. Folosiți degetul mare pentru a crea o gropiță superficială în centrul superior al fiecărui biscuit și coaceți până când biscuiții sunt înalți și aurii ușori deasupra, 15 până la 20 de minute. Întoarceți biscuiții într-un coș căptușit cu prosoape de bucătărie și răciți ușor înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.