Biscuiți Din Grâu Integral
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones din grâu integral. Această rețetă face 12 porții cu 329 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, stafidele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți Din Grâu Integral, Biscuiți De Afine Din Grâu Integral, și Biscuiți De Afine Din Grâu Integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Amestecați făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mare.
Adăugați untul și folosiți degetele pentru a ciupi untul și amestecul de făină; când totul este combinat, va semăna cu firimituri mari de pâine.
Folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca zahărul brun și stafidele, apoi adăugați Zara. Dacă aluatul este destul de lipicios, adăugați mai multă făină, câte 1 lingură odată, până când aluatul are textura argilei de modelat. Dacă este prea uscat, adăugați mai mult lapte de unt, câte 1 lingură odată, până când este suficient de umed.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și rotiți-l într-un dreptunghi gros de 1/4 inch.
Tăiați aluatul în pătrate de 12 (3 inci). Resturile rămase pot fi reluate pentru a face mai multe scones.
Ungeți o foaie de copt. Îndoiți fiecare pătrat de aluat în jumătate în diagonală pentru a forma un triunghi și așezați-l pe foaie.
Coaceți biscuiții până când blaturile se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Serviți cald, cu gem și o oală cu ceai fierbinte, dacă doriți.
De la prânzul lui Ploughman și sărbătoarea Avarului: mâncare autentică la Pub, tarif la Restaurant și gătit acasă din orașe mici, orașe mari și sate de țară din insulele britanice de Brian Yarvin. Copyright 2012 de Brian Yarvin. Publicat de Harvard Common Press. Folosit cu permisiunea Harvard Common Press.