Biscuiți Din Făină De Porumb Însămânțați
Biscuiții din făină de porumb însămânțați ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 148 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Din Făină De Porumb, Biscuiți Din Făină De Porumb, și Biscuiți Din Făină De Porumb Din Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Lingurați ușor făinurile și făina de porumb în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, făina de porumb, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați zară; se amestecă până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Rulați aluatul la o grosime de 3/4 inch; tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch în 18 biscuiți. Adunați aluatul rămas.
Rulați la o grosime de 3/4 inci și tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inci în 6 biscuiți.
Așezați 12 biscuiți pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ungeți blaturile de biscuiți cu jumătate de albus de ou.
Combinați semințele de Mac și semințele de susan într-un castron mic și presărați jumătate din amestecul de semințe uniform peste blaturile de biscuiți.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când biscuiții sunt aurii; așezați pe un suport de sârmă. Repetați cu restul de 12 biscuiți, albuș de ou și amestec de semințe.