Biscuiți din făină de porumb cu salvie și Cheddar
Scones de porumb cu salvie și Cheddar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 167 calorii. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți Cheddar Din Făină De Porumb, Cheddar-Biscuiți Din Făină De Porumb, și Cheddar și biscuiți de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, făina de porumb și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă brânza.
Adăugați lapte și ou, amestecând doar până se umezesc.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 3 sau 4 ori.
Transferați aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; bateți într-un cerc de 7 inci.
Tăiați în 10 pene, tăind, dar nu prin fundul aluatului. (Nu separați pene.)
Coaceți la 400 timp de 17 minute sau până devin aurii.
Transferați scones pe un suport de sârmă.