Biscuiți din făină de porumb cu Cheddar și Chipotle
Biscuiții din făină de porumb cu Cheddar și Chipotle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 279 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină universală, ardei iute chipotle în adobo, brânză Cheddar grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Biscuiți Cheddar Din Făină De Porumb, Biscuiți din făină de porumb Cheddar cu arpagic, și Biscuiti Din Faina De Porumb Cheddar-Jalape pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 425 F. topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Se adauga ceapa verde si saut 2 minute pentru a se inmuia usor.
Amestecați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu în procesor.
Adăugați 1/2 cană de unt răcit; tăiați folosind viraje pornite/oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați brânză; tăiați folosind viraje pornite/oprite.
Transferați amestecul de făină într-un castron mare.
Bateți 1 ou în ceașcă de măsurare din sticlă.
Adăugați suficientă zară în ou pentru a măsura 1 cană; se amestecă amestecul de ceapă verde și chipotles. Faceți bine în centrul ingredientelor uscate.
Se toarnă amestecul de zară în puț; se amestecă până se umezește uniform.
Întoarceți aluatul pe suprafața cu făină generoasă. Frământați ușor până când aluatul se ține împreună, aproximativ 10 rotații. Pat pe suprafata cu faina Generos la 3/4-inch-gros rotund. Folosind tăietor rotund de 3 inci, tăiați biscuiții.
Transferați pe foaia de copt unsă, distanțându-se la 1 inch. Adunați resturi de aluat; bateți la grosimea de 3/4 inch și tăiați biscuiți suplimentari.
Periați biscuiții cu glazură de ou.
Coaceți biscuiții până devin aurii, testerul introdus în centru iese curat, iar biscuiții se simt fermi, aproximativ 18 minute. Se răcește pe raft 5 minute.
* Disponibil la unele supermarketuri, magazine de alimente de specialitate și piețe latine.