Biscuiți Din Făină De Porumb-Arțar
Biscuiții din făină de porumb-arțar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 142 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, opțional: câteva semințe de susan, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă de la Cookie Madness are 14 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscuiți Din Făină De Porumb Din Arțar, Biscuiți Din Făină De Porumb Din Arțar, și Biscuiți Din Făină De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți o foaie de copt sau tapetați cu pergament.Se amestecă bine ingredientele uscate (făină de porumb prin sare) într-un bol de amestecare.
Tăiați untul-puteți face acest lucru cu un tăietor de patiserie sau cu degetele.
Amestecul ar trebui să arate ca grosier crumbs.In un castron separat, amestecați laptele și siropul de arțar împreună.
Se adaugă la amestecul uscat și se amestecă până se umezește. Scoateți aluatul îngrămădind linguri pe foaia de copt. Apăsați ușor cu degetele pentru a face biscuiții mai uniformi. Dacă aveți câteva semințe la îndemână, presărați susan, in și/sau semințe de mac deasupra pentru garnitură.
Coaceți pe raftul central la 400 de grade F timp de aproximativ 15 minute sau până când marginile sunt maronii aurii.