Biscuiți Din Făină De Porumb
Nevoie de o desert vegetarian? Fursecurile din făină de porumb ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 25 de cenți pe porție. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Din Făină De Porumb, Biscuiți din făină de porumb III, și Biscuiți Din Făină De Porumb.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Bateți împreună făina de porumb, făina și sarea. Bateți untul, zahărul și vanilia cu un mixer electric la viteză medie, răzuind ocazional partea bolului, până la palid și pufos, aproximativ 5 minute. Bateți oul și gălbenușul până se combină bine. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină de porumb într-un flux lent, amestecând până când se combină. Formați aluatul într-un pătrat de 5 inci și răciți, învelit în folie de plastic, până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-un pătrat de 7 inci (1/2 inch grosime). Scorați aluatul într-o direcție cu dinții unei furculițe. În urma marcajelor marcate, tăiați în 8 benzi egale, apoi tăiați benzi în jumătate pentru a forma dreptunghiuri.
Coaceți pe o foaie de copt unsă până când fundul fursecurilor este auriu pal, 15 până la 18 minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci complet, aproximativ 1 oră.
Cookie-urile pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.