Biscuiți Din Dantelă Cu Crunch De Lămâie
Lemon Crunch Lace Cookies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 78 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de făină, coajă de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Cu Lămâie Din Dantelă, Lemon Crunch Cookies {Heirloom cookie sheets giveaway}, și GG ' s Lace Cookies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. Aruncați aluatul cu linguri la 5 centimetri distanță pe foi de copt căptușite cu folie de aluminiu.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până la culoarea caramelului închis. Se răcește pe foi de copt 5 minute. Lucrând rapid, modelați cookie-urile în formele dorite. Se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Sfat: aceste cookie-uri se vor răspândi foarte mult la coacere.
Coaceți nu mai mult de 4 fursecuri pe fiecare foaie de copt. Când modelați fursecuri, pur și simplu rotiți-vă în jurul unui mâner de lingură de lemn, formați-vă într-un con sau modelați în jurul exteriorului unei cupe de cremă inversată pentru a forma boluri de fursecuri.