Biscuiți Din Cereale Integrale
Biscuiții din cereale integrale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 148 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de lapte procentual, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 74 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Biscuiți Din Cereale Integrale, Biscuiți Cu Boabe Întregi, și Biscuiți Cu Picături De Cereale Integrale Cu Miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Bateți ambele făină, praful de copt, zahărul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare. Lucrați în unt folosind degetele sau un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu mazărea mică.
Adăugați laptele și amestecați până se încorporează. Frământați ușor într-o bilă, apoi bateți într-un dreptunghi gros de 1 inch.
Tăiați în douăzeci și patru de pătrate de 1 1/2 inch și așezați-le pe foaia de copt pregătită, lăsând aproximativ 1 inch între fiecare biscuit.
Presărați încă 1/4 linguriță sare și piper deasupra.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se răcește pe foaia de copt și se servește cald.