Biscuiți Din Cereale Integrale
Nevoie de un garnitură vegetariană? Biscuiții cu cereale integrale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de lapte la sută, sare și piper kosher, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Boabe De Cereale Integrale, Biscuiți Cu Miere De Cereale Integrale, și Cizmar de prune cu biscuiți din cereale integrale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Bateti impreuna ambele faina, praful de copt, zaharul, 1/2 lingurita sare si 1/4 lingurita piper intr-un castron mare. Lucrați în unt folosind degetele sau un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu mazărea mică.
Se adaugă laptele și se amestecă până se încorporează. Frământați ușor într-o minge, apoi bateți într-un dreptunghi gros de 1 inch.
Tăiați în douăzeci și patru de pătrate de 1 1/2 inch și așezați pe foaia de copt pregătită, lăsând aproximativ 1 inch între fiecare biscuit.
Presărați încă 1/4 linguriță de sare și piper deasupra.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se răcește pe foaia de copt și se servește cald.