Biscuiți Digestivi
Biscuiții digestivi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 12 porții cu 89 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, ovăz laminat, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți digestivi cu stafide, Cookie-Uri Digestive, și Cookie-Uri Digestive Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mare, cernem împreună făina și praful de copt.
Se amestecă în fulgi de ovăz. Crema împreună untul și zahărul și se adaugă la amestec. Se amestecă laptele până când amestecul formează o pastă groasă.
Frământați aluatul pe o suprafață făinoasă până se omogenizează.
Întindeți aluatul la aproximativ 1/8 " grosime.
Tăiați în runde cu tăietor de prăjituri de aproximativ 2 1/2 inci în diametru.
Transferați pe foi de prăjituri și înțepați cu o furculiță.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până devin aurii.
Lăsați să se răcească pe grătar. A se păstra într-o cutie etanșă.