Biscuiți De Roșii Sărate
Scones de roșii sărate ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 84 cenți pe porție. Această masă de dimineață are 204 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Cap la magazin și ridica toate scop făină, praf de copt, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Scones Sărate Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Biscuiți Savuroși, și Biscuiți Savuroși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, combinați făina, zahărul, sarea și praful de copt.
Tăiați untul și brânza de capră în bucăți de aproximativ 1/4 inch și adăugați-l la ingredientele uscate.
Tăiați-l cu un tăietor de patiserie până când aveți bucăți de mărimea unui bob de mazăre sau frecați-l cu vârful degetelor până când aveți bucăți plate.
Adăugați roșiile și amestecați pentru a le distribui. Într-un recipient separat, combinați laptele și oul.
Adăugați ingredientele lichide la uscat și pliați-le ușor până când toată făina este umezită, dar fără a rupe untul mai mult decât este necesar.
Făinați suprafața de lucru și scoateți aluatul. Făinați-vă mâinile și bateți aluatul plat. Îndoiți-l în jumătate și bateți-l până la aproximativ un centimetru grosime. Dacă aluatul se lipeste de blat, folosiți un răzuitor de bancă. Puneți mai multă făină sub aluat, dacă este necesar. Îndoiți din nou aluatul în jumătate (în direcțiile opuse) și bateți-l ca înainte. Îndoiți-l a treia oară. Ar trebui să aveți un aluat neted, mai degrabă decât shaggy. Dacă nu, bateți și pliați încă o dată.
Formați aluatul într-un disc cu diametrul de 7-8 inci.
Transferați-l pe foaia de copt.
Tăiați aluatul în 8 pene. Dacă preferați o crustă crocantă pe scones. mutați pene în afară. Dacă preferați scones mai moi, lăsați-le să se atingă.
Se coace la 375 buc.F timp de 15 până la 18 minute, până se rumenesc frumos.