Biscuiți De Pui
Biscuiții de pui necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 189 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză cheddar, filete de piept de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crazy Biscuits-biscuiti sunt gustoase atunci când a făcut de la zero, aceste biscuiti sunt atât de bun va fi nebun pentru ei, Red Lobster Cheddar Bay Biscuits II – face aceste biscuiți garlicky brânzos la domiciliu, și Angel Biscuits: biscuiți ușor făcuți cu drojdie.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați filetele de pui în ulei fierbinte până când sucurile se limpezesc și carnea nu mai este roz în interior, aproximativ 10 minute, întorcându-se o dată. Se taie puiul.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați 16 căni de brioșă cu spray de gătit.
Împărțiți fiecare biscuit în jumătate și apăsați jumătățile de aluat în căni de brioșă pregătite, modelând aluatul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale fiecărei căni de brioșă.
Amestecați puiul și cu crema de supă de pui, legumele amestecate și jumătate din brânza Cheddar într-un bol. Puneți o lingură de pui, legume și sos în fiecare ceașcă de aluat și acoperiți fiecare cu 1 1/2 linguriță de brânză Cheddar rămasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cupele de biscuiți se rumenesc ușor și se umflă, brânza se topește, iar umplutura este fierbinte, aproximativ 14 minute.