Biscuiți de porumb și roșii
Bisque de porumb și roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 4. O porție conține 288 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de jalape, jumatati de rosii de prune, CR si o mana de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face aceasta reteta atat de delicioasa. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crab Bisque cu Avocado, roșii și gust de porumb, Biscuiți de porumb și stridii, și Biscuiți De Porumb Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți jalapeo-ul pe o frigăruie direct peste o flacără de gaz sau într-o tigaie sub broiler, întorcându-se, până se carbonizează peste tot.
Transferați jalapeo într-un bol, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la abur 10 minute. Cojiți, miezul, semințele și tocați mărunt jalapeo-ul. Într-un castron mic, combinați jalapeo cu oțetul și zahărul și amestecați până când zahărul se dizolvă.
Topiți untul într-o cratiță mare și grea.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, 6 până la 7 minute.
Adăugați porumbul și usturoiul și gătiți, amestecând, până când porumbul se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați stocul și fierbeți până când porumbul este fraged, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper.
Folosind o lingură pliată, transferați 1 1/2 căni de porumb într-un blender, adăugați crme frache și 1/2 cană din lichidul de gătit și piureul până la neted, aproximativ 2 minute. Întoarceți piureul în supă.
Adăugați roșiile, scallionul și 1 lingură de cilantro în supă și gătiți până se încălzește. Puneți supa în 4 boluri puțin adânci, garnisiți cu cilantro, jalapeo și o picătură de oțet de chile.
Faceți înainte: supa poate fi preparată prin Pasul 3 și refrigerată până la 2 zile. Reîncălziți înainte de a continua.
Recomandarea vinului: porumbul dulce și suculent are o afinitate deosebită pentru un Chardonnay cu textură cremoasă. Alegeți un exemplu mai ușor, cum ar fi 1998 Valea Argyle Willamette din Oregon sau 1998 Waterbrook din statul Washington.