Reteta de piersici cu glazura de portocale poate fi facuta în aproximativ 18 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 700 de calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați sare, jumătăți de piersici în sirop, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, care nu este atât de mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Blinele de mere cu glazură portocalie, Clatite de mere cu glazura de whisky, și Clatite de dovleac cu glazura de scortisoara.
Instrucțiuni
1
Încălziți friteuza la 350 de grade F.
2
Combinați făina de porumb, făina, zahărul și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți 3 jumătăți de piersici din cutie și tăiați cubulețe mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4
Într-un castron mic, combinați zeama, ouăle, untul, piersicile cubate și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se adaugă amestecul umed pentru a se usca și se amestecă bine până se combină.
6
Folosind o lingură mică de înghețată, aruncați aluatul în uleiul fierbinte. Se prăjește 1 minut pe fiecare parte. Întoarceți la jumătatea gătitului înainte de a fi prea greu pentru a se întoarce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
7
Scoateți într-o tavă de foi căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
8
Se presara imediat cu zaharul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
9
Se pune pe platou și se servește cu glazură portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan Preparat
10
Într-un castron mare adăugați zahărul cofetarilor și stropiți în sucul de portocale în timp ce bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier