Reteta de piersici cu glazura de portocale poate fi facuta în aproximativ 18 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 700 de calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați sare, jumătăți de piersici în sirop, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, care nu este atât de mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Blinele de mere cu glazură portocalie, Clatite de mere cu glazura de whisky, și Clatite de dovleac cu glazura de scortisoara.
Instrucțiuni
1
Încălziți friteuza la 350 de grade F.
2
Combinați făina de porumb, făina, zahărul și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Scurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Scoateți 3 jumătăți de piersici din cutie și tăiați cubulețe mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4
Într-un castron mic, combinați zeama, ouăle, untul, piersicile cubate și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Se adaugă amestecul umed pentru a se usca și se amestecă bine până se combină.
6
Folosind o lingură mică de înghețată, aruncați aluatul în uleiul fierbinte. Se prăjește 1 minut pe fiecare parte. Întoarceți la jumătatea gătitului înainte de a fi prea greu pentru a se întoarce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, Moale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
7
Scoateți într-o tavă de foi căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Se presara imediat cu zaharul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
9
Se pune pe platou și se servește cu glazură portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dressing Japonez De Susan Preparat
10
Într-un castron mare adăugați zahărul cofetarilor și stropiți în sucul de portocale în timp ce bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Precum Invidia îngerilor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier