Reteta cookie-urile Libaneze de Paste este gata în aproximativ 10 ore și 10 minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. Această rețetă servește 60 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 289 calorii. Funcționează bine ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, ridicați drojdia, mahleb măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 25%. Încercați Cookie-Uri Libaneze, Prăjituri Cu Ouă De Paște, și Cookie-Uri De Paște M & M pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mic. Se amestecă zahărul și apa; continuați să amestecați pentru a dizolva zahărul. Nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
3
Măsurați făina într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați unt topit, drojdie, condimente și semințe de susan; amestecați încet timp de aproximativ 10 minute pentru a amesteca bine ingredientele. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul în castron să se odihnească timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Unt
Condimente
Aluat
Drojdie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
5
Pregătiți 3 foi de copt cu spray de gătit sau hârtie pergament. Într-un castron mic, turnați apa de trandafir și apa de flori portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Flori Portocalii
Spray De Gătit
Apa De Trandafiri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Bol
6
Turnați apa caldă într-un al doilea bol mic. Lucrând pe o placă făinoasă, scoateți aproximativ 1 cană de aluat. Scufundați degetele mai întâi în apa caldă și frământați aluatul câteva minute; apoi înmuiați aluatul în apa de flori și frământați-l din nou până când aluatul este moale și flexibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Folosiți palma mâinii pentru a rula mingea de aluat într-o frânghie de 12 inci lungime și 1 inch în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
8
Tăiați frânghia în jumătate și faceți o prăjitură în formă de coroană cu fiecare, ciupind capetele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
9
Așezați pe o foaie de copt. După ce ați umplut o foaie de copt, acoperiți prăjiturile cu un prosop curat și refrigerați peste noapte pentru a odihni aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți foile de copt din frigider pentru a se încălzi în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
12
Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 15 minute.