Biscuiți De Năut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții de naut. Această rețetă servește 4 și costă 31 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 77 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți opțional: boia de ardei, turmeric, făină de naut și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți De Năut Cu Mai Multe Semințe Cu Ierburi, Dukkah a presărat biscuiți de naut {vegan și fără gluten}, și Baie De Sfeclă Roșie, Cimbru Și Feta Cu Năut Și Biscuiți De Susan Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă bine toate ingredientele uscate. Amestecați uleiul și începeți să amestecați în apă câte o lingură. Cantitatea va depinde de umiditatea din făină. Când aluatul poate fi format într-o bilă, ați adăugat suficientă apă. (Am folosit 4 linguri, dar rezultatele dvs. pot fi diferite. Frământați aluatul de mai multe ori pentru a distribui ingredientele, apoi rulați-l în folie de plastic și lăsați-l deoparte în timp ce preîncălziți cuptorul la 177°. pudrați-vă bine zona de lucru și sucitorul cu făina fără gluten. După ce aluatul s-a odihnit 10 minute împărțiți-l în jumătate, puneți jumătate pe suprafața făinoasă și presărați blatul cu făină.
Rulați-l până când este la fel de subțire pe cât îl puteți obține și totuși puteți să-l ridicați. (Al meu a ieșit puțin mai puțin de 1/8 inch grosime sau aproximativ 3 mm.)
Tăiați-l în pătrate de 1 de 1 inch sau folosiți un tăietor de prăjituri.
Așezați biscuiții pe o foaie de biscuiți antiaderentă și repetați cu cealaltă jumătate de aluat. Înțepați fiecare cracker o dată sau de două ori cu o furculiță (permite aerului să scape și îi împiedică să se umfle).
Se presară cu boia, dacă se dorește.
Coaceți timp de 15-20 de minute, având grijă să nu coaceți prea mult sau prea puțin.
Scoateți din cuptor și lăsați-le să se răcească și să devină crocante. Testați unul și, dacă nu este crocant, reveniți la cuptor pentru încă câteva minute. După gătit, păstrați într-un recipient sigilat. Dacă se înmoaie, câteva minute într-un cuptor fierbinte le vor readuce la crocant.