Lobster Bisque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 446 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii coapte cu viță de vie, ulei de măsline, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar, Biscuiți De Homar, și Biscuiți De Homar.
Instrucțiuni
1
Umpleți un ceainic de 6 litri plin cu trei sferturi cu apă sărată și aduceți la fierbere. Plonjați homarul cu capul în apă și gătiți, acoperit, la foc mare 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Transferați homarul cu clești într-un castron mare și într-o cană de măsurare rezervați 2 căni de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați homarul să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucurile, răsuciți coada și ghearele și rezervați sucurile. Rezervați tomalley și aruncați sacii de cap și orice icre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți carnea din gheare și coadă, rezervând cochilii și corpul homarului. (Carnea de homar nu va fi gătită.) Tăiați grosolan carnea și transferați-o într-un castron. Carne de homar rece, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toacă ceapa, țelina, morcovul și roșiile și se înjumătățește capul de usturoi în cruce. Într-un ceainic greu de 6 litri, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și fierbeți cojile și corpul de homar rezervate, amestecând ocazional, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Adăugați legume, usturoi, ierburi, boabe de piper, coniac și Sherry și fierbeți, amestecând, până când aproape tot lichidul este evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Adăugați stoc și rezervat tomalley și lichid de gătit. Se fierbe amestecul, neacoperit, amestecând ocazional, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Se toarnă amestecul printr-o sită fină într-o cratiță mare, apăsând și aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Se amestecă pasta de roșii și se fierbe la foc mic până se reduce la aproximativ 3 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Adăugați smântână și fierbeți bisque 5 minute. Într-un castron mic se amestecă împreună amidon de porumb și apă și se amestecă în bisque. Se fierbe biscuitul, amestecând, 2 minute. (Bisque se va îngroșa ușor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Bisque
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați carne de homar cu orice sucuri rezervate și fierbeți bisque 1 minut sau până când carnea de homar este doar gătită. Condimentează bisque cu sare și piper.
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Etienne Boileau Petit Chablis cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.