Biscuiți De Homar

Biscuiți De Homar
Lobster Bisque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 446 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii coapte cu viță de vie, ulei de măsline, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar, Biscuiți De Homar, și Biscuiți De Homar.

Instrucțiuni

1
Umpleți un ceainic de 6 litri plin cu trei sferturi cu apă sărată și aduceți la fierbere. Plonjați homarul cu capul în apă și gătiți, acoperit, la foc mare 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Transferați homarul cu clești într-un castron mare și într-o cană de măsurare rezervați 2 căni de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați homarul să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucurile, răsuciți coada și ghearele și rezervați sucurile. Rezervați tomalley și aruncați sacii de cap și orice icre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți carnea din gheare și coadă, rezervând cochilii și corpul homarului. (Carnea de homar nu va fi gătită.) Tăiați grosolan carnea și transferați-o într-un castron. Carne de homar rece, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toacă ceapa, țelina, morcovul și roșiile și se înjumătățește capul de usturoi în cruce. Într-un ceainic greu de 6 litri, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și fierbeți cojile și corpul de homar rezervate, amestecând ocazional, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați legume, usturoi, ierburi, boabe de piper, coniac și Sherry și fierbeți, amestecând, până când aproape tot lichidul este evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Adăugați stoc și rezervat tomalley și lichid de gătit. Se fierbe amestecul, neacoperit, amestecând ocazional, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8
Se toarnă amestecul printr-o sită fină într-o cratiță mare, apăsând și aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Se amestecă pasta de roșii și se fierbe la foc mic până se reduce la aproximativ 3 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Adăugați smântână și fierbeți bisque 5 minute. Într-un castron mic se amestecă împreună amidon de porumb și apă și se amestecă în bisque. Se fierbe biscuitul, amestecând, 2 minute. (Bisque se va îngroșa ușor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
BisqueBisque
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați carne de homar cu orice sucuri rezervate și fierbeți bisque 1 minut sau până când carnea de homar este doar gătită. Condimentează bisque cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
BisqueBisque

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Etienne Boileau Petit Chablis cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Etienne Boileau Petit Chablis
Etienne Boileau Petit Chablis
Vinificat și îmbătrânit în oțel inoxidabil 100% timp de 6 luni. Dintr-o singură parcelă de viță de vie cultivată pe lut Portlandian, acesta este Petit Chablis clasic, crocant și uscat, cu fructe înainte și ușor. Culoare paie palidă. Nas concentrat cu note orale și arome delicate de citrice cu caracter de salcâm, citrice și măr pe gust. Lumină și plină de viață, cu aciditate răcoritoare și aromatice citrice persistente.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista