Biscuiți De Homar

Biscuiți De Homar
Lobster Bisque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 226 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de frunze de dafin, smântână grea, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar, Biscuiți De Homar, și Biscuiți De Homar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răsuciți ghearele și cozile de la homari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2
Îndepărtați și aruncați tomalley verde și organele din corpuri, rezervând cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Scoateți carnea din gheare și cozi, rezervând cochilii. Se toacă grosolan carnea și se transferă într-un castron; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați coji de homar; gătiți, amestecând ocazional, 6 până la 8 minute sau până se rumenesc ușor. (Cojile adaugă aromă bulionului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Adăugați sherry și gătiți 2 minute sau până când lichidul s-a evaporat aproape. Se amestecă șalota și următoarele 5 ingrediente. Gatiti 3 pana la 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede; adăugați stoc de pește și 4 căni de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o ceașcă mare de măsurare a lichidului, aruncând solidele. Ștergeți cratița curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Topiți restul de 2 linguri de unt în cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Bateți pasta de roșii și amidonul de porumb; gatiti, batand constant, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Bateți amestecul de bulion; aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim. Se amestecă smântâna și carnea de homar tocată, rezervând câteva bucăți mari. Fierbeți 5 minute sau până când carnea de homar este bine încălzită. Se acoperă cu bucăți mari de homar și se ornează, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de mediu Premier Cru
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de mediu Premier Cru
Arome exotice de ananas, vanilie și caise pe nas. Rotund, bine echilibrat și cu o bună persistență a aromei.Se împerechează cu pește cu sos, carne albă cu smântână, șuncă de pe os cu un sos chablisienne.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista