Biscuiți de dovlecei, brânză și ierburi
Zucchini, brânză și ierburi este o fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de sare de mare grosieră, acompaniament: iaurt cu lapte integral, dovlecel grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zucchini-frunze de plante cu iaurt de usturoi, Blinele de dovlecei cu Aioli de ierburi-usturoi, și Blinele de dovlecei cu salată de ierburi și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă dovleceii și sarea, apoi se scurg într-o strecurătoare așezată peste un bol, 1 oră.
Se amestecă împreună dovleceii și ingredientele rămase. Condimentează bine cu piper negru proaspăt măcinat.
Lăsați amestecul să stea 15 minute.
Încălziți suficient de uleiuri de prăjit pentru a măsura 3/4 inch într-o tigaie grea de 12 inci adâncă la foc moderat până când un termometru cu grăsimi adânci înregistrează 350 F.
Lingura îngrămădire linguri de amestec fritter în uleiuri și se prăjește în loturi mici, fără aglomerare, de cotitură blinele, pana se rumeneste, aproximativ 1 minut.
Transferați biscuiții cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a scurge și a readuce uleiul la 350 km f între loturi.