Biscuiți De Dovleac Fără Gluten

Biscuiți De Dovleac Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones de dovleac fără Gluten. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 205 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, guma de xantan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Biscuiți de dovleac fără Gluten, Biscuiți De Dovleac Fără Gluten, și Biscuiți Cu Stafide De Ciocolată Cu Dovleac Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Linia de coacere cu ramă cu hârtie pergament. Într-un castron mare, amestecați făina de mei, făina de sorg, făina de orez alb, zahărul granulat, praful de copt, sarea, guma de xantan, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și ghimbirul. Folosind mâinile sau un tăietor de patiserie, tăiați untul în ingrediente uscate până când nu rămân bucăți mari de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Gumă XantanGumă Xantan
Făină De SorgFăină De Sorg
Făină De MeiFăină De Mei
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Amestecul ar trebui să semene cu o făină de porumb grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
3
Într-un castron mic, amestecați piureul de dovleac, jumătate și jumătate și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați la ingredientele uscate. Se amestecă până se formează un aluat umed. Întoarceți aluatul pe foaia de preparare pregătită. Pulverizați ușor partea superioară a aluatului cu spray de gătit antiaderent. Folosind mâinile, bateți aluatul într-un cerc gros de aproximativ 1/2 inch. Folosiți un cuțit ascuțit și tăiați aluatul în 8 sau 12 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți tigaia din cuptor. Tăiați rapid din nou pene. Uneori se lipesc împreună în timpul coacerii. Lăsați scones să se răcească pe tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Pregătiți glazura de vanilie amestecați împreună zahărul pudră, jumătate și jumătate și vanilia împreună într-un castron mic. Glazura ar trebui să curgă ușor dintr-o lingură. Dacă nu adaugă o linguriță suplimentară de jumătate și jumătate la glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Așezați un suport de răcire cu sârmă peste o bucată de hârtie pergament. Lingurați glazura uniform peste biscuiții răciți. Lăsați glazura să se întărească. Pregătiți glazura de dovleac. Într-un castron mic, amestecați împreună zahăr pudră, piure de dovleac, jumătate și jumătate, scorțișoară, nucșoară, ghimbir și cuișoare. Glazura trebuie să fie groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
(aroma Originala)(aroma Originala)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Transferați glazura într-o pungă de conducte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Stropiți glazura peste fiecare scone. Dacă nu aveți o pungă de conducte, puneți glazura într-o pungă de sandwich din plastic și tăiați unul dintre colțuri pentru a face o pungă sau glazură subțire cu jumătate și jumătate și stropiți dintr-o furculiță pe biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista