Biscuiți de dovleac cu unt de portocale-miere
Biscuiții de dovleac cu unt de portocale-miere este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 153 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți scorțișoară măcinată, zahăr, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Biscuiți cu Bacon cu unt de portocale-miere, Biscuiți cu portocale, miere și cimbru, și Biscuiți fulgi cu unt de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (făină prin nucșoară); tăiați untul răcit cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Combinați Zara și dovleacul; se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 5 ori.
Rulați aluatul la o grosime de aproximativ 1/2 inch.
Tăiați în 12 biscuiți cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 11 minute sau până devin aurii.
Se servește cald cu 1/4 cană de unt de portocale-miere.
Totalurile includ 1/4 cană de unt de miere portocalie.