Biscuiți De Crab

Biscuiți De Crab
Crabul Bisque este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 224 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion turcesc sau, viu, de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Biscuiți De Crab, Biscuiți De Crab, și Biscuiți De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă utilizați crabi vii, Adăugați în oala cu apă clocotită folosind clești. Acoperiți oala și gătiți la foc mare până când cojile de crab sunt roșii, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți crabii într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Puneți crabi (fierți sau congelați nefierți) într-o tigaie mare de metal. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați cojile cu pounder de carne pentru a zdrobi (inclusiv ghearele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Încălziți untul și uleiul în aceeași oală la foc mediu-mare până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa, morcovul, țelina și usturoiul cu frunze de dafin, cimbru, cuișoare, boabe de piper și 1/2 linguriță de sare, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UntUnt
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați coniac, vin și crabi zdrobiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
VinVin
6
Adăugați bulion și apă și reveniți la fierbere. Spumă degresată, apoi se fierbe la foc mic, acoperit, amestecând și degresând ocazional, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
7
Puneți colander într-un castron mare, apoi scurgeți bulionul de crab, rezervând solide pentru untul de crab (dacă faceți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BulionBulion
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
8
Transferați bulionul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se toarnă 2 căni de bulion și se transferă într-o cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
PolonicPolonic
10
Adăugați orez și fierbeți, acoperit, până când este foarte fraged, 15 până la 20 de minute (nu tot lichidul va fi absorbit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
11
Amestecați orezul cu lichidul de gătit și încă 1 cană de bulion de crab într-un blender până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi adăugați la bulionul rămas într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CrabiCrabi
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Chiar înainte de servire, reîncălziți bisque la foc mediu până la fierbinte, apoi amestecați tarhon, suc de lămâie, cayenne și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TarhonTarhon
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
BisqueBisque
PiperPiper
13
Puneți biscuiții în boluri și lingurați puțină carne de crab în centru, apoi stropiți cu puțin unt de crab (dacă faceți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
BisqueBisque
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
14
Nota bucătarilor: Bisque, fără tarhon, suc de lămâie, condiment final, carne de crab și unt de crab, poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, neacoperit, până se răcește, apoi acoperit. Subțire ușor cu apă, dacă este necesar, în timp ce reîncălziți, apoi continuați cu rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CondimenteCondimente
CrabiCrabi
TarhonTarhon
BisqueBisque
UntUnt
ApăApă

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista