Crabul Bisque este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 224 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion turcesc sau, viu, de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Biscuiți De Crab, Biscuiți De Crab, și Biscuiți De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă utilizați crabi vii, Adăugați în oala cu apă clocotită folosind clești. Acoperiți oala și gătiți la foc mare până când cojile de crab sunt roșii, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Apă
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți crabii într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Puneți crabi (fierți sau congelați nefierți) într-o tigaie mare de metal. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați cojile cu pounder de carne pentru a zdrobi (inclusiv ghearele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Tenderizer De Carne
Tigaie De Prăjire
4
Încălziți untul și uleiul în aceeași oală la foc mediu-mare până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa, morcovul, țelina și usturoiul cu frunze de dafin, cimbru, cuișoare, boabe de piper și 1/2 linguriță de sare, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Unt
Morcov
țelină
Usturoi
Mărar Proaspăt, Smuls
Ceapă
Cimbru
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați coniac, vin și crabi zdrobiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
Vin
6
Adăugați bulion și apă și reveniți la fierbere. Spumă degresată, apoi se fierbe la foc mic, acoperit, amestecând și degresând ocazional, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
7
Puneți colander într-un castron mare, apoi scurgeți bulionul de crab, rezervând solide pentru untul de crab (dacă faceți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Bulion
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
8
Transferați bulionul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se toarnă 2 căni de bulion și se transferă într-o cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Polonic
10
Adăugați orez și fierbeți, acoperit, până când este foarte fraged, 15 până la 20 de minute (nu tot lichidul va fi absorbit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
11
Amestecați orezul cu lichidul de gătit și încă 1 cană de bulion de crab într-un blender până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi adăugați la bulionul rămas într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Crabi
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Chiar înainte de servire, reîncălziți bisque la foc mediu până la fierbinte, apoi amestecați tarhon, suc de lămâie, cayenne și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Tarhon
Piper Cayenne Măcinat
Bisque
Piper
13
Puneți biscuiții în boluri și lingurați puțină carne de crab în centru, apoi stropiți cu puțin unt de crab (dacă faceți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Bisque
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
14
Nota bucătarilor: Bisque, fără tarhon, suc de lămâie, condiment final, carne de crab și unt de crab, poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, neacoperit, până se răcește, apoi acoperit. Subțire ușor cu apă, dacă este necesar, în timp ce reîncălziți, apoi continuați cu rețetă.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.