Biscuiți De Cod De Sare

Biscuiți De Cod De Sare
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Biscuiții de Cod de sare ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 425 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, pătrunjel cu frunze plate, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Biscuiți De Cod De Sare, Biscuiți De Pește Sărat, și Prajituri de Cod de sare cu Skordalia usturoi.

Instrucțiuni

1
Tăiați codul de sare în bucăți și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De SareCod De Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Lăsați Codul să se înmoaie, la frigider, timp de 48 de ore, înlocuind apa de înmuiere cu apă proaspătă de cel puțin patru ori pe zi. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și apoi reduceți focul, astfel încât apa să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați codul și acoperiți bine. Opriți focul și lăsați Codul să stea până când peștele poate fi îndepărtat cu o furculiță sau cu degetele, dar este încă umed, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
5
Scoateți peștele din apă. Când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați orice oase și rupeți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Puneți peștele într-un robot de bucătărie și procesați până la piure uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați 2 ouă și procesați până se încorporează bine și amestecul este pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Transferați amestecul într-un castron și amestecați pătrunjelul, usturoiul, ceapa, semințele de chimen, maioneza, cayenne, sarea și piperul. Adăugați treptat 1/3 până la 1/2 cană de pesmet și amestecați-le; nu mai adăugați când amestecul este rigid. Umeziți-vă mâinile și modelați amestecul de pește în discuri mici (cum ar fi pucurile de hochei) de aproximativ 2-1/2 inci lățime și 1 inch grosime. Într-un castron, bateți restul de 2 ouă; puneți făina pe o bucată de hârtie cerată și pesmetul rămas pe alta. Dragați discurile în făină, înmuiați-le în oul bătut și rotiți-le în pesmet. Se pune pe o farfurie și se dă la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Încălziți uleiul într-o friteuză sau într-o oală adâncă la 191°. prăjiți prăjiturile, câteva la un moment dat, până se rumenesc adânc, 2 până la 3 minute. Aduceți uleiul înapoi la375 înainte de prăjirefiecare lot. (Dacă uleiul este prea fierbinte, biscuiții se vor întuneca foarte repede fără a ajunge destul de fierbinte până la capăt; dacă sunt prea reci, vor absorbi prea mult ulei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți prosoapele de hârtie fritterson.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
11
Serviți cu sos de roșii, maioneză sau aoli, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1
Dimensiune
2
pe fritter, calorii
1
280, grăsime
2
17, Calorii Grase
1
150, Grăsimi Saturate
2
2, proteine
3
13, Grăsimi Mononesaturate
4
11, carbohidrați
5
490, colesterol
6
95, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
20, Grăsimi Polinesaturate
2
4, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Revista