Biscuiți De Cod De Sare

Biscuiți De Cod De Sare
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Biscuiții de Cod de sare ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 425 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, pătrunjel cu frunze plate, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Biscuiți De Cod De Sare, Biscuiți De Pește Sărat, și Prajituri de Cod de sare cu Skordalia usturoi.

Instrucțiuni

1
Tăiați codul de sare în bucăți și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De SareCod De Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Lăsați Codul să se înmoaie, la frigider, timp de 48 de ore, înlocuind apa de înmuiere cu apă proaspătă de cel puțin patru ori pe zi. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și apoi reduceți focul, astfel încât apa să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați codul și acoperiți bine. Opriți focul și lăsați Codul să stea până când peștele poate fi îndepărtat cu o furculiță sau cu degetele, dar este încă umed, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
5
Scoateți peștele din apă. Când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați orice oase și rupeți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Puneți peștele într-un robot de bucătărie și procesați până la piure uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați 2 ouă și procesați până se încorporează bine și amestecul este pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Transferați amestecul într-un castron și amestecați pătrunjelul, usturoiul, ceapa, semințele de chimen, maioneza, cayenne, sarea și piperul. Adăugați treptat 1/3 până la 1/2 cană de pesmet și amestecați-le; nu mai adăugați când amestecul este rigid. Umeziți-vă mâinile și modelați amestecul de pește în discuri mici (cum ar fi pucurile de hochei) de aproximativ 2-1/2 inci lățime și 1 inch grosime. Într-un castron, bateți restul de 2 ouă; puneți făina pe o bucată de hârtie cerată și pesmetul rămas pe alta. Dragați discurile în făină, înmuiați-le în oul bătut și rotiți-le în pesmet. Se pune pe o farfurie și se dă la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Încălziți uleiul într-o friteuză sau într-o oală adâncă la 191°. prăjiți prăjiturile, câteva la un moment dat, până se rumenesc adânc, 2 până la 3 minute. Aduceți uleiul înapoi la375 înainte de prăjirefiecare lot. (Dacă uleiul este prea fierbinte, biscuiții se vor întuneca foarte repede fără a ajunge destul de fierbinte până la capăt; dacă sunt prea reci, vor absorbi prea mult ulei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Scurgeți prosoapele de hârtie fritterson.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Serviți cu sos de roșii, maioneză sau aoli, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1
Dimensiune
2
pe fritter, calorii
1
280, grăsime
2
17, Calorii Grase
1
150, Grăsimi Saturate
2
2, proteine
3
13, Grăsimi Mononesaturate
4
11, carbohidrați
5
490, colesterol
6
95, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
20, Grăsimi Polinesaturate
2
4, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Revista