Biscuiți De Cod De Sare
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Biscuiții de Cod de sare ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 425 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, pătrunjel cu frunze plate, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Biscuiți De Cod De Sare, Biscuiți De Pește Sărat, și Prajituri de Cod de sare cu Skordalia usturoi.
Instrucțiuni
Tăiați codul de sare în bucăți și puneți-le într-un castron mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Lăsați Codul să se înmoaie, la frigider, timp de 48 de ore, înlocuind apa de înmuiere cu apă proaspătă de cel puțin patru ori pe zi. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și apoi reduceți focul, astfel încât apa să fiarbă.
Adăugați codul și acoperiți bine. Opriți focul și lăsați Codul să stea până când peștele poate fi îndepărtat cu o furculiță sau cu degetele, dar este încă umed, 10 până la 15 minute.
Scoateți peștele din apă. Când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați orice oase și rupeți peștele.
Puneți peștele într-un robot de bucătărie și procesați până la piure uniform.
Adăugați 2 ouă și procesați până se încorporează bine și amestecul este pufos.
Transferați amestecul într-un castron și amestecați pătrunjelul, usturoiul, ceapa, semințele de chimen, maioneza, cayenne, sarea și piperul. Adăugați treptat 1/3 până la 1/2 cană de pesmet și amestecați-le; nu mai adăugați când amestecul este rigid. Umeziți-vă mâinile și modelați amestecul de pește în discuri mici (cum ar fi pucurile de hochei) de aproximativ 2-1/2 inci lățime și 1 inch grosime. Într-un castron, bateți restul de 2 ouă; puneți făina pe o bucată de hârtie cerată și pesmetul rămas pe alta. Dragați discurile în făină, înmuiați-le în oul bătut și rotiți-le în pesmet. Se pune pe o farfurie și se dă la frigider timp de 30 de minute.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau într-o oală adâncă la 191°. prăjiți prăjiturile, câteva la un moment dat, până se rumenesc adânc, 2 până la 3 minute. Aduceți uleiul înapoi la375 înainte de prăjirefiecare lot. (Dacă uleiul este prea fierbinte, biscuiții se vor întuneca foarte repede fără a ajunge destul de fierbinte până la capăt; dacă sunt prea reci, vor absorbi prea mult ulei.)
Scurgeți prosoapele de hârtie fritterson.
Serviți cu sos de roșii, maioneză sau aoli, dacă doriți.
13, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
20, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.