Biscuiți De Cod De Sare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prăjiturile de Cod de sare. O porție conține 487 calorii, 36g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de măsline, ulei vegetal, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la Food Republic are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biscuiți De Cod De Sare, Biscuiți De Pește Sărat, și Prajituri de Cod de sare cu Skordalia usturoi.
Instrucțiuni
Clătiți peștele sub apă rece pentru a îndepărta excesul de sare.
Puneți peștele într-un castron mare, acoperiți cu apă rece; la frigider, acoperit, peste noapte, schimbând apa de trei sau patru ori.
Scurgeți peștele; aruncați apa.
Puneți peștele într-o cratiță mare, acoperiți cu apă rece; aduceți la fierbere neacoperit. Reduceți căldura, fierbeți, acoperit, 5 minute.
Scurgeți peștele, aruncați apa; îndepărtați pielea și oasele, apoi fulgați peștele.Fierbeți, aburiți sau cuptorul cu microunde cartofii până se înmoaie; scurgere. Mash aproximativ cartofi într-un castron mare.Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare; gatiti ceapa si usturoiul, amestecand, pana se inmoaie ceapa.
Combinați peștele, amestecul de ceapă, pătrunjelul, măslinele și oul cu cartoful; se amestecă bine.
Rulați linguri de amestec de pește în bile, așezați-le pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament; la frigider 30 de minute.
Încălziți uleiul vegetal în tigaie adâncă sau wok; prajiti prajituri, in loturi, pana se rumenesc usor si se incalzesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.Încercați aceste rețete de tapas pe Food Republic:cartofi de rozmarin cu praz și Rețetă Chorizo
Rețetă De Prosciutto Și Pepene Galben Umplute Cu Ricotta
Rețetă De Mazăre Fiartă Și Șuncă Cu Ouă
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.