Biscuiți De Coacăze De Ovăz
Fulgi de ovăz coacăz Scones este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 242 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți De Coacăze, Biscuiți De Coacăze, și Biscuiți De Coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 buc.
Cernem împreună făina, zahărul, praful de copt și sifonul și sarea într-un robot de bucătărie, apoi adăugăm ovăz și pulsăm de 15 ori.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu bulgări mici (de mărime de mazăre), apoi transferați într-un castron.
Se amestecă împreună coaja și Zara. Aruncați coacăzele cu amestec de ovăz, apoi adăugați zară, amestecând cu o furculiță doar până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 6 ori.
Bateți aluatul într-o suprafață rotundă de 1 inch, praf, cu mai multă făină, dacă este necesar.
Tăiați cât mai multe biscuiți cu tăietor, scufundându-l în făină înainte de fiecare tăietură și transferați biscuiți pe o foaie mare de copt ușor unsă. Aduna resturi într-o minge, apoi pat într-o rundă și taie mai multe scones în același mod.
Ungeți blaturile de biscuiți cu zară și presărați ușor cu zahăr.
Coaceți în mijlocul cuptorului până se rumenesc, 15 până la 18 minute și transferați într-un raft.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Scones pot fi făcute cu 2 ore înainte, răcite și păstrate la temperatura camerei.