Biscuiți De Coacăze De Ovăz

Biscuiți De Coacăze De Ovăz
Fulgi de ovăz coacăz Scones este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 242 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți De Coacăze, Biscuiți De Coacăze, și Biscuiți De Coacăze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cernem împreună făina, zahărul, praful de copt și sifonul și sarea într-un robot de bucătărie, apoi adăugăm ovăz și pulsăm de 15 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OvăzOvăz
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu bulgări mici (de mărime de mazăre), apoi transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă împreună coaja și Zara. Aruncați coacăzele cu amestec de ovăz, apoi adăugați zară, amestecând cu o furculiță doar până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 6 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
CoacăzeCoacăze
AluatAluat
5
Bateți aluatul într-o suprafață rotundă de 1 inch, praf, cu mai multă făină, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Tăiați cât mai multe biscuiți cu tăietor, scufundându-l în făină înainte de fiecare tăietură și transferați biscuiți pe o foaie mare de copt ușor unsă. Aduna resturi într-o minge, apoi pat într-o rundă și taie mai multe scones în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Ungeți blaturile de biscuiți cu zară și presărați ușor cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
ZahărZahăr
8
Coaceți în mijlocul cuptorului până se rumenesc, 15 până la 18 minute și transferați într-un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
* Scones pot fi făcute cu 2 ore înainte, răcite și păstrate la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista