Biscuiți De Ceai Marocan

Biscuiți De Ceai Marocan
Biscuiții de ceai marocan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 96 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, ou, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună zahăr, unt, migdale, apă de flori portocalii, semințe de anason, extracte și 1/4 cană semințe de susan într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Flori PortocaliiApă De Flori Portocalii
Semințe De SusanSemințe De Susan
AnasonAnason
MigdaleMigdale
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouăle și amestecați până se combină bine. Se amestecă făina, praful de copt și sarea până se combină. Se răcește aluatul, acoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
3
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Folosind mâinile umezite, înjumătățiți aluatul și formați pâini de 2 (11 pe 3 inci) pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Periați cu suficientă spălare de ou pentru a acoperi, apoi presărați cu lingura rămasă semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
OuăOuă
6
Coaceți până la auriu pal, aproximativ 30 de minute. Slăbiți din foaia de copt cu o spatulă, apoi transferați pâinile într-un suport și răciți 15 minute. (Lăsați cuptorul pornit.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Tăiați pâinile calde în felii de 3/4 inci cu un cuțit zimțat și aranjați biscuiții, cu partea tăiată în jos, pe o foaie de copt curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți până devin aurii, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați în raft pentru a se răci complet.
1
Biscuiții se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții40
Scor De Sănătate1
Revista