Biscuiți De Caise-Ghimbir
Reteta de caise-ghimbir este gata în aproximativ 33 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 382 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Un amestec de sare, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți de caise-ghimbir, Biscuiți de pecan de caise cu unt de miere de caise, și Biscuiți cu cremă de ghimbir fără Gluten cu ghimbir confiat de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie până când se sfărâmă și amestecul seamănă cu mazărea mică. Înghețați 5 minute.
Adăugați 3/4 cană plus 2 linguri. cremă, caise și ghimbir, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe hârtie de ceară; apăsați ușor sau bateți aluatul într-o rundă de 7 inci (amestecul va fi sfărâmicios).
Așezați pene la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt ușor unsă.
Periați vârfurile de pene cu restul de 2 linguri. crema doar până la umezire.
Coaceți la 450 timp de 13 până la 15 minute sau până devin aurii.
Stropiți cu glazură de vanilie.