Biscuiți De Bază Cu Unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați biscuiții de bază cu unt. Această rețetă servește 120. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 15 calorii. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de copt, laptele de unt, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Cu Unt De Unt, Biscuiți Cu Unt Fulgi, și Biscuiți Cu Mere Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună amestecul de copt, Zara și 5 linguri de unt topit doar până se omogenizează.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 1 până la 2 ori. Bateți la o grosime de 1/2 inch; tăiați cu un tăietor rotund de 1 1/2 inch și așezați-l pe foi de copt ușor unse.
Coaceți la 450 timp de 7 până la 9 minute sau până se rumenesc ușor.
Periați blaturile uniform cu restul de 1 lingură de unt topit.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit amestec de coacere Universal Bisquick.
Pentru a face înainte: congelați biscuiții necoapte pe o foaie de copt ușor unsă 30 de minute sau până la îngheț. A se păstra într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar până la 3 luni.
Coaceți conform instrucțiunilor timp de 8 până la 10 minute.
Biscuiți glazurați cu afine-portocale: reduceți amestecul de coacere la 2 căni plus 2 linguri.
Adăugați 1/2 cană de afine uscate tocate în amestecul de copt. Pregătiți aluatul și coaceți conform instrucțiunilor. Omiteți 1 lingură de unt pentru periajul biscuiților după coacere. Se amestecă împreună 6 linguri de zahăr pudră, 1 lingură de suc de portocale și 1/4 linguriță de coajă de portocală rasă.
Stropiți uniform peste biscuiți calzi.
Pentru a face înainte: congelați biscuiții necoapte pe o foaie de copt ușor unsă 30 de minute sau până la îngheț. A se păstra într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar până la 3 luni.
Coaceți conform instrucțiunilor timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.