Cookie-urile daneze cu fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă vegetariană servește 60 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, fulgi de ovăz, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Brânză Cremă De Afine Fulgi De Ovăz Danezi, Biscuiți Cu Unt Danez Cu Fasole De Vanilie, și O pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo ' s Danish Bakery.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare separat, amestecați untul, 1 cană de zahăr de cofetărie și vanilia până când amestecul este neted și cremos. Se amestecă amestecul de făină; se amestecă ușor fulgii de ovăz și nucile pecan și se amestecă ușor până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Bicarbonat De Sodiu
Fulgi De Ovăz
Vanilie
Unt
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Cu o lingură, aruncați aproximativ 1 lingură de aluat pe prăjitură pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Lăsați să se răcească complet înainte de a stropi prăjiturile cu zahărul cofetarilor.